flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про новели деклараційної компанії 2022 дізнавалась під час навчання заступник керівника апарату Жовтневого районного суду м. Харкова

09 лютого 2022, 14:07

Щорічно державні службовці звітують перед державою та громадянами про свої фінансові статки. Подають на сайті НАЗК відповідні електронні декларації майнового стану публічних службовців.

З метою їх належного заповнення, враховуючи всі наявні зміни законодавства, Харківським регіональним відділенням Національної школи суддів України 09 лютого 2022 року організовано і проведено онлайн тренінг на тему: «Деклараційна компанія 2022: покрокова інструкція». Захід проводився вже у звичному для всіх  режимі онлайн трансляції через програму «ZOOM». 

Обговорювали антикорупційне законодавства України: новели з питань декларування доходів. Також звернули увагу на практичні рекомендації з прикладами заповнення електронної форми декларації. Зосередились на вивченні питання щодо відповідальності за порушення антикорупційного законодавства.

Захід виявився значним за кількістю присутніх осіб, оскільки тема актуальна для всіх держслужбовців. Учасники отримали корисний, незвичайний досвід та придбали нові знайомства.

Серед запрошених гостей та викладачів: Андрій Мацокін - головний редактор видання «Держслужбовець», Інна Білоус- суддя Вищого антикорупційного суду.

Від Жовтневого районного суду міста Харкова у навчанні взяла участь заступниця керівника апарату суду Селіванова Марина.