flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Заступник Голови Державної судової адміністрації Людмила Гізатуліна – викладач у програмі з судового адміністрування

30 березня 2015, 09:06

 26 березня 2015 року в рамках реалізації другого етапу програми із судового адміністрування взяла участь в якості викладача заступник Голови Державної судової адміністрації України Людмила Гізатуліна.

        Сьогодні тема навчання "Ресурси, бюджет і фінансування".  Учасники отримали інформацію, завдяки якій мали змогу зрозуміти структурні елементи формування бюджету та їх зв’язок з управлінням та лідерством в судах, дізнатися про альтернативні формати планування бюджету та їх певні переваги і недоліки, навчитися визначати та використовувати інформацію, аналізувати, діагностувати проблеми стосовно бюджетних запитів та визначати пріоритетні напрями витрат для досягнення максимального результату. Також було розглянуто такі нагальні питання, як планування бюджетів судів та управління ними, практичні аспекти формування бюджетів судів і правила бюджетування в Україні.
 
Навчальний курс з судового адміністрування розраховано на 2 тижні (з 23 березня по 03 квітня 2015 року). До навчальної програми курсу включено наступні теми: "Лідерство", "Цілі та обов’язки судів", "Формування бачення та стратегічне планування", "Ресурси, бюджет і фінансування", "Управління рухом справ", "Управління інформаційними технологіями", "Основні компоненти суду", "Управління кадрами", "Освіта, практичне навчання і розвиток", "Зв’язки судів з громадськістю".