flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Жовтневий районним судом м. Харкова взято участь у навчально-методичному зборі за участю працівників, відповідальних за військовий облік призовників та військовозобов’язаних Донецької, Київської, Харківської та Черкаської областей

30 липня 2018, 11:14

         Так, 25-26 липня 2018 року консультантом Жовтневого районного суду м.Харкова Гнатенко Г.А. взято участь у навчально-методичному зборі за участю 103 працівників місцевих судів Донецької, Київської, Харківської та Черкаської областей, відповідальних за ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час.
         Збір було організовано та првоедено Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України у Черкаській області за сприяння  Державної судової адміністрації України та Національної школи суддів України, спільно з Генеральним штабом Збройних Сил України, а також за участю Житомирського обласного військового комісаріату та Черкаського обласного військового комісаріату.
      У заході брали участь : начальник Територіального управління Державної судової адміністрації України у Черкаській області – Шевченко Світлана Володимирівна, голова Черкаської міської ради – Бондаренко Анатолій Васильович, головний спеціаліст з питань безпеки та мобілізаційної роботи Державної судової адміністрації України Каземіров Сергій Костянтинович.
        Проводились лекції, бесіди, обмін досвідом та самостійна робота з питань ведення військового обліку призовників та військовозобов’язаних, бронювання військовозобов’язаних на період мобілізації та воєнний час.
          Після проведення означеного семінару всім учасникам збору були вручені відповідні сертифікати.