flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Ще один крок ..

06 серпня 2018, 14:43

Зміни поступово тривають.  В Жовтневому районному суді м. Харкова продовжуються створюватися умови для відвідування суду мало мобільними групами населення (МГН).
В обох будівлях Жовтневого районного суду м.Харкова встановлено нові турнікети та металошукачі . Розміри останніх збільшені, що дозволяє вільно проходити скрізь них маломобільним групам населення на інвалідних візках .
Також нагадуємо, що в суді наявні відповідні дзвоники для виклику працівника суду для надання необхідної допомоги останнім. В будівлі за адресою : м. Харків, вул. Полтавський Шлях, 37 на сходах встановлено пандус.
Судові засідання при розгляді справ за участю МГН проводяться тільки на першому поверсі для зручності доступу.
Відповідно до наказу керівника апарату від 11.05.2018 № 06-02/63 в штаті суду, керуючись Законом України «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», визначено відповідальних осіб для надання допомоги по доступу до правосуддя мало мобільним групам населення:
у приміщенні суду по вул. Полтавський Шлях, 37 – старший секретар суду Железнова Ю.М, за її відсутності консультант суду Лапко О.В.,
у приміщенні суду по вул. Полтавський Шлях, 45 – консультант суду Богоявленська І.М., за її відсутності судовий розпорядник Ронжеренко В.В. (є відповідальними особами і в частині прийняття вхідної кореспонденції від маломобільної групи населення).
Також, повідомляємо, що маломобільні групи населення (люди з інвалідністю, люди з тимчасовим порушенням здоров’я, вагітні жінки, люди старшого віку (похилого віку), люди з дитячими колясками) канцеляріями суду приймаються поза чергою!
Нагадуємо контактні дані консультанта суду Богоявленської Інни Миколаївни та Ронжеренко Владислава Валерійовича  – тел. 734-91-16, адреса: вул. Полтавський шлях, 45, електронна адреса: inbox@jv.hr.court.gov.ua та старшого секретаря суду Железнової Юлії Миколаївни та консультанта суду Лапко Олени Вікторівни – тел. 734-91-87, електронна адреса:inbox@jv.hr.court.gov.ua, адреса: вул. Полтавський шлях, 37, як відповідальних осіб за доступ до правосуддя маломобільних груп населення.