flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В суді відбувся спільний семінар з антикорупційного законодавства

17 лютого 2020, 16:26

   В наш час швидких змін дуже важливо постійно підвищувати свій професійний рівень, отримувати та ділитися досвідом із колегами, підтримувати зв’язки із громадськістю, отримувати новий досвід. 
     Так, 17.02.2020 в Жовтневому районному суду міста Харкова відбувся спільний семінар з вивчення новел антикорупційного законодавства. У заході взяли участь заступник начальника відділу з питань запобігання та виявлення корупції головного управління ДФС у Харківській області Салецька Олександра Ігорівна, а також всі судді та працівники апарату суду.
    Жваво та повно обговорювали зміни до Закону України «Про запобігання корупції». Звернули особливу увагу на те, що у зв’язку зі змінами редакції Закону, з 01.01.2020 року набули чинності зміни, пов’язані з щорічним декларуванням фінансових та матеріальних відомостей особами, уповноваженими на виконання функцій держави, стосовно себе та членів сім’ї. Зупинились на кожному розділі декларації. Задавали численні питання та отримували відповіді.
     Представник ДФС охоче спілкувалась із всіма бажаючими, надавала допомогу у межах своєї компетенції, оскільки актуальність вищевказаної тематики важлива для більшості працюючих нашої країни.
    Щиро вдячні за тепле та професійне спілкування!