flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжено розгляд справи щодо позбавлення батьківських прав харків’янина

24 лютого 2020, 14:32

    Важливо не тільки народити дитину, а достойно її виховати, приділити їй належну увагу, дати відчуття підтримки та опори, зробити її щасливою. І дуже сумно стає, коли діти непотрібні своїм батькам.
     Так, Жовтневим районним судом м. Харкова розглядається позовна заява харків’янки про позбавлення батьківських прав батька її неповнолітнього сина. Позивачка наголошує на тому, що стосунки між нею та відповідачем припинено ще з 2009 року. С сином останній не бачиться зовсім. Не приймає жодної участі у його вихованні. Навіть за відсутності будь-яких перешкод у спілкуванні, батько не виявляє бажання навіть побачитись із дитиною. Крім того, має заборгованість зі сплати аліментів у розмірі 18 938 грн. Та до того ж, за повідомленням Новобаварського ВП ГУ НП у Харківській області, перебуває у розшуку за повторне скоєння крадіжки (частина 2 статті 185 Кримінального кодексу України).
      Справу зареєстровано під № 639/7099/19, остання розглядається під головуванням судді Рубіжного С.О. У справі відкрито провадження. Судом нарешті отримано висновок про доцільність позбавлення батьківських прав. Також представником позивача надано заяву про можливість призначення справи до розгляду без участі останнього.
    Судове засідання відбудеться 19.03.2020 о 15.00 год.