flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Злочин, замість навчання!

06 жовтня 2017, 12:42

     Як багато надій суспільство покладає на нашу молодь. Як сильно вірить та сподівається на їх розум , цілеспрямованість та бажання змінити на краще своє майбутнє та майбутнє нашої країни. Однак, іноді, реальність вносить свої корективи у всі ці сподівання.
     05 жовтня 2017 року Жовтневим районним судом міста Харкова задоволено клопотання органу досудового розслідування в кримінальному провадженні про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту стосовно неповнолітнього харків’янина, підозрюваного у скоєнні кримінального правопорушення - викрадення чужого майна (грабіж), поєднане з насильством, яке не є небезпечним для життя та здоров’я, вчинений повторно (ч. 2 ст.186 КК України).
     Хлопцеві лише 16 років, а він вчинив тяжкий злочин, за який законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років, офіційно не працевлаштований, не навчається, не має постійного джерела законних доходів.
     Діяв умисно, із застосуванням насильства (спричинив тяжкі травми), з корисних мотивів, відкрито заволодів мобільними телефонами громадян , після чого з місця скоєння злочину зник та розпорядився викраденим на власний розсуд.

     Суд очікує на надходження обвинувального акту за вищевказаним злочином.