flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Як захистити себе у під’їзді власного дома.

08 жовтня 2018, 13:33

03.10.2018 Жовтневим районним судом м. Харкова винесено ухвалу про обрання запобіжного заходу у виді взяття під варту раніше судимому уродженцю Дніпропетровської області за скоєння замаху на умисне вбивство неповнолітньої харків’янки (до 30 листопада 2018 року включно).
Піднімаючись сходами, остання на п’ятому поверсі під’їзду №1 дев’ятиповерхового житлового будинку № 28 по вул. Дмитриївська в м. Харкові, зіткнулась із підозрюваним, який реалізуючи свій злочинний намір, спрямований на умисне заподіяння смерті раніше невідомій йому неповнолітній потерпілій, обхватив своєю правою рукою потерпілу за пояс, а лівою рукою наніс їй за допомогою леза ножа різану рану в області шиї та вважаючи, що він виконав усі дії для доведення злочину до кінця, з місця скоєння кримінального правопорушення зник, однак не довів свій злочинний намір до кінця з причин, які не залежали від його волі.
02.10.2018 року підозрюваного затримано слідчим та повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 КК України, а саме закінченного замаху на умисне вбивство.
Слідство триває.